01

Triumph Live 2016

De Triumph Twin Community is er weer bij!

 Triumph Live 2016

Robin  |   1 augustus 2016

Zondag 18 September organiseert Triumph voor de derde keer Triumph Live 2016! Het festivalterrein van de IJsbreker in Leusden vormt dan weer het decor voor prachtige motoren, muziek, food, entertainment en veel gezelligheid.   

Zondag 18 September organiseert Triumph voor de derde keer Triumph Live 2016! Het festivalterrein van de IJsbreker in Leusden vormt dan weer het decor voor prachtige motoren, muziek, food, entertainment en veel gezelligheid.   

Na het succes van vorig jaar heeft Triumph ons ook dit jaar weer gevraagd om mee te denken en bij te dragen. Met als resultaat de ‘Bonneville Garage’.
Hier kom je in contact met andere TTCers (gezellig!), zorgen onze vrienden van de Greasy Hands Motorshow voor de nodige inspiratie met o.a. een pin-stripe artist en zadelbekleder die ter plaatse aan het werk gaan. Daarnaast kun je meer leren over de Street Twin dankzij de duurtest van Moto73 en kun je op de foto met de Thruxton 1200 in de Big Twin fotobooth!
Uiteraard hebben wij er voor gezorgt dat ook de nodige Triumph Custom’s geshowed worden.

Kom dus vooral langs!

De Bonneville Garage is natuurlijk niet het enige onderdeel van Triumph Live 2016. Zo kun je genieten van live muziek, bieden de Triumph dealers weer volop inspiratie en koopjes op de Biker Market en kun je demorijden op de nieuwste modellen van Triumph. Voor bezoekers die altijd al eens de prestaties van hun Triumph wilden laten testen staat er een gratis Dyno testbank klaar.

Liefhebbers van de Meriden Triumph’s kunnen hun hart ophalen in de Expo van de Triumph Owners Club Nederland, waar een legendarische line-up van pre ’65 modellen gepresenteerd zal worden.  

Voor wie van ver komt of er een extra gezellig weekend van wil maken is er een hotelarrangement met een BBQ de avond voorafgaand aan het evenement. Voor slechts €46,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) slaap je in het Van der Valk hotel te Leusden. De BBQ kost 15,- p.p. en zal gehouden worden bij de IJsbreker. Informatie over het reserveren vind je op www.triumphmotorcycles.nl onder ‘evenementen’.    

Voor bezoekers die vooraf bij de Triumph dealer het exclusieve ticket hebben opgehaald ligt er een exclusieve Triumph Live Cap klaar bij de Triumph stand. Deze tickets zijn bij de deelnemende dealers verkrijgbaar vanaf de derde week augustus. Kijk op de Triumph website voor de lijst met deelnemende Triumph dealers. En als je dan toch bij je dealer langsgaat: informeer dan gelijk naar de gezamenlijke rit die zij naar het evenement organiseren, samen rijden is tenslotte leuker dan alleen!

Adres: De IJsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM, Leusden
Doors open: 10:00 – 16:00
Entree: Gratis – ook zonder ticket.