01

The Bonneville Garage

Triumph Live 2016

Mike  |  20 september 2016

Zondag ochtend 7.30 uur. De zon komt op en vijf  Triumph rijders wagen zich aan de lange rit richting Leudsen. Ja, dat zag er heel cool uit op een uitgestorven A1!

Een kort stukje in ons blog over Triumph Live. In vergelijking met voorgaande jaren was het dit jaar beter qua opzet. Vorig jaar stond de TTC voornamelijk op Triumph Live om de DGR te promoten. Uiteraard dragen we goede doelen een warm hart toe maar we willen natuurlijk ook graag uitdragen waar wij voor staan als community. Jasper Groot van Triump Motorcycles Nederland had daarom de ‘Bonneville Garage” bedacht en de focus lag dit jaar wat meer op customizing en het zien en gezien worden. Daarnaast deden we uiteraard ook wat promotie voor de DGR. Ik denk dat we deze lijn moeten aanhouden want het was een succes.

Een aantal TTC’ers hadden hun ‘custom’ motoren in onze ‘tent’ gezet en in de ochtend werd er nog druk gepoetst en gepolished. Gedurende de dag kwamen er motoren bij en gingen er motoren weg.

Dankzij onze co-host Thierry Tronquit Prats  van de GreasyHands-Motorshow was er ook een pin stripe artist aanwezig. Lisa Ottevanger is een kunstenares pur sang, zij was de hele dag bezig met het handmatig beschilderen van diverse helmen. Check haar website Dutch on WheelsNaast Lisa was ook Jeroen “Silver Machine” Hulk aanwezig hij maakt custom zadels, tassen, gereedschap rollen en nog veel meer. Check ook zijn website

Ons podium was compleet dankzij de aanwezigheid van een echte barbier. En geloof het of niet, die heeft de hele dag staan scheren. Ik moet nog even achter zijn adres en website aan, toffe peer die barbier

Tegenover ons  speelde de ene na de andere top band en naast ons kon je een goede bak koffie drinken. Er was dit keer enorm veel belangstelling in z'n algemeenheid en we hebben veel bezoekers kunnen enthousiasmeren. Het terein was dit keer ook wat compacter en hierdoor was het een gezellig kakofonie van mensen. Ik heb nu al zin in de volgende editie. We hebben ook veel TTC-ers ontmoet en het is altijd weer leuk om een gezicht bij de naam te zien.

Ron houdt van verkleedpartijen en had voor deze gelegenheid een prachtige witte overall aangetrokken (zie foto’s). Veel gasten wilde met hem op de foto en ik werd regelmatig door Ron geroepen om wat foto’s te maken.

Ron had net zo makkelijk in de tent kunnen staan bij de Triumph Owners Club Nederland want ook daar zijn ze gek op witte overalls. Frank Pekaar stond daar weer met een aantal prachtige Triumph oldtimers, geheel in stijl (Goodwood Revival) gekleed, dat doen ze toch altijd weer goed! Ook George Heeres was van de partij.

Natuurlijk waren ook alle Triumph dealers aanwezig. Een aantal van hen showde de Street Twin die ze aan het bouwen zijn voor Triumph Street Twin Build-off.

In deze build-off, waarin de Triumph Street Twin centraal staat, worden dealers in België & Nederland uitgedaagd al hun creativiteit en vakmanschap te storten in het verbouwen van de Triumph Street Twin. Meer hierover volgt.

Afijn, al met al een top dag en ook het weer zat mee! Bekijk hier de foto’s