01

Triumph Live 2015

TTC promoot de DGR tijdens Triumph Live

Robin   |  20 september 2015

Vorig jaar (2014) was de TTC aanwezig bij de eerste editie van Triumph Live. 
We hadden het plan om dit jaar weer te gaan kijken.

Maar dat liep net even anders dan verwacht...

Vorig jaar waren we aanwezig bij de eerste editie van Triumph Live.
De nodige Triumph Twin eigenaren en eigenaressen werden toen nog verrast met een TTC sticker tussen hun buddy en het was voor het eerst dat ik, toen ik mijn Thruxton had geparkeerd, naast een Thruxton stond die ook een tax-disk had met daarin een TTC sticker. (met oprechte verbazing en trots naar staan kijken trouwens)

Anyway, Mike en ik hadden het plan om dit jaar weer te gaan kijken. Maar dat liep dus even anders dan verwacht...
Ergens in April werd ik namelijk gebeld door Jasper Groot, Marketing Manager bij Triumph Benelux. Hij was enthousiast geworden van onze website, facebook pagina en simpelweg onze attitude, stijl en passie en vroeg zich af of wij soms niet wilden meedoen aan Triumph Live. Hij had namelijk het idee opgevat om de Distinguished Gentleman's Ride (DGR) te promoten en het leek hem super tof als wij daar met wat van onze TTC friends aan zouden meewerken. Super tof natuurlijk!

Niet veel later zijn we op bezoek geweest bij het hoofdkantoor van Triumph Benelux en werden de plannen uitgewerkt. Het idee was dat wij met een paar TTC friends een DGR lounge zouden bemannen waarin ook onze motoren zouden staan. En wij zouden dan uiteraard in gepast kledij daar staan. Tijdens de dag konden we dan zowel de DGR als de TTC bij de bezoekers onder de aandacht brengen.

20 Sept 2015 was het dan zover, om 09:00 verzamelen in Leusden. De een had daar overigens meer moeite mee dan de ander ;-)
De tenten werden opgezet, de motoren stonden mooi in een waaier eronder. Nu nog even de stropdassen recht en wij waren er klaar voor. En jongens, wat werd het druk! We hebben de tent de gehele dag vol gehad met enthousiastelingen. Echt super! Verder natuurlijk weer mooi bij kunnen praten met de heren en dames van de Triumph Owners Club en de nodige dealers die aanwezig waren. Kortom, was top!
Bij deze wil ik overigens nog even de heren bedanken die zo enthousaist bij ons in de tent hebben gestaan:

- Thomas van D
- Robbert B
- Dennis G
- Hen E
- Dennis van D