01

Hot Chili Night

Een avondje chili eten bij Rusty Gold

Mike   |  14 februari 2016

Tja het zat eraan te komen. Als je dan een clubje begint dan is het ook leuk om eens wat te organiseren. Een vuurdoop voor Robin en mij zou je kunnen zeggen. 

Tja het zat eraan te komen. Als je dan een clubje begint dan is het ook leuk om eens wat te organiseren. Een vuurdoop voor Robin en mij zou je kunnen zeggen. In eerste instantie dachten we er niet direct aan maar een TTC friend (Thomas) riep eens:” hey gaan we in de winter nog wat leuks doen?” We waren al een beetje aan het brainstormen over een winter meeting maar Thomas was net dat zetje in de rug.

Rusty Gold (de motorshop van Amsterdam) is een leuke ontmoetingsplaats voor motorliefhebbers. Een aantal TTC’ers wilde er sowieso graag eens een kijkje gaan nemen. Daarnaast staat RG bekend om z’n chili avond op de donderdag. Tijd voor een goed gesprek met Zoran, de eigenaar van deze hippe motorshop vol hebbedingetjes. Het leek hem een leuk idee om een Chili avond te organiseren special voor TTC friends op de zaterdag avond.

13 februari was het dan zover: Meet, Greet and Eat. We waren best een beetje gespannen. Want tja, gaat iedereen het wel leuk vinden? Gelukkig was het vanaf het begin super gezellig. Er waren ongeveer 15 friends gekomen al dan niet met aanhang. Ook Frank Pekaar van de Triumph Owners Club Nederland was van de partij en ook Stijn en Hans Blom hadden de moeite genomen om vanuit Leusden naar Amsterdam te komen. Ja, het was zo gezellig dat we dit in de zomer wellicht weer gaan doen. Zoran, bedankt voor de gastvrijheid!