Logo
01

TTC REPORTAGES

From Amstel to New York in one day

From Amstel to New York in one day

Jasper Groot van Triumph Benelux had een hele mooie route binnendoor gepland. Die begon langs de Amstel en was gelardeerd met wat speelse snelheidsbulten.

Dat resulteerde in een iets te enthousiast genomen hindernis waarbij de kentekenplaat en houder van een van de Bobbers als een op hol geslagen frisbee het hoofd van Mike ternauwernood miste. Na wat krachttermen en gemopper snel de afslag naar de Triumph dealer Roké in Mijdrecht genomen. Daar alles weer gemonteerd en door naar Rotterdam.

LEES MEER
De Triumph Owners Club Nederland
Brutal Beauty

Brutal Beauty

Eens in de zoveel tijd gebeurd er iets dat extra aandacht verdient. Zo kennen we inmiddels alle moderne klassiekers. Maar Triumph heeft nog een kersje op de taart, namelijk de Triumph Bobber. Op 19 oktober werd “The Brutal Beauty" geïntroduceerd in London. De Triumph Twin Community was bij dit feestelijk evenement aanwezig. Lees het verslag van Ron Betist.

LEES MEER
Bikes on da Dyke

Bikes on da Dyke

Dit was een unieke kans om alle nieuwe modellen uit de Bonneville familie op één dag te testen. Een betere manier om het verschil te voelen is er niet! Deze online reportage werd gemaakt door de Triumph Twin Community3 individuen, 4 Triumph motoren, over de dijk van Hoorn naar Medemblink en verder. Met dank aan Triumph Motorcycles Benelux.

LEES MEER
TTC

CONTACT

Voor vragen, opmerking en suggesties kun je ons bereiken via de onderstaande gegevens

Facebook

/triumphtwincommunity

pinterest

/triumphtwincommunity

Instagram

/triumphtwincommunity