Logo
01

TTC TEAM

WIE ZIJN WE

De Triumph Twin Community wordt beheerd door Robin Ernste, Mike de Graeve en Ron Betist "ter compensatie van de dagen dat we niet kunnen rijden". Robin rijdt op een Triumph Thruxton 900, Mike momenteel op een Triumph Scrambler en Ron op een Thruxton. Klik op een foto om meer te lezen.

02

De Triumph Twin Community startup

Moderne klassiekers

We merkten dat er in Nederland niet veel gedaan werd met specifiek de parallel twin. Uiteraard weten we dat er diverse communities actief zijn maar deze focussen meer op Triumph in het algemeen en/of op de oldtimers. Wij wilden juist de moderne klassiekers benadrukken. We besloten om een Facebook community pagina op te zetten en deze te gebruiken als online vergaarbak. Samen bedachten we in eerste instantie de naam Thruxton lovers, omdat we beiden een Thruxton reden (Mike rijdt inmiddels een Scrambler). Maar aangezien we ook erg gecharmeerd zijn van de Scrambler en de Bonneville kozen we voor een meer generieke naam “Triumph Twin Community”. Na de Facebook pagina volgde al snel de website. Hierop vind je vooral beeldmateriaal en informatie over de Twins. Er is ook de mogelijkheid om TTC-friend te worden (gratis en voor niks). We willen het woord ’lid’ liever vermijden. Als je TTC friend bent dan houden wij je via E-mail op de hoogte van leuke evenementen en wetenswaardigheden. Informatie en suggesties zijn overigens altijd welkom en als het bruikbaar is dan zetten we dit ook op de website. We kunnen elkaar zeker helpen!

Als motorrijder is het altijd leuk om een doel te hebben, dus waarom niet een ritje naar een andere TTC-friend? 

Custom Triumph motoren

Het is niet alleen de merknaam/geschiedenis die de Triumph motoren zo interessant maakt, maar ook het hele custom wereldje dat erachter hangt. De Twin wordt namelijk veelvuldig gebruikt als geraamte voor de meest uiteenlopende custom projecten. Daarnaast kun je, als eigenaar, de motor ook vrij eenvoudig ‘eigen’ maken door een aantal simpele modificaties. Op onze Pinterest pagina vind je enorm veel foto's van customized Twins.

Ons doel

Natuurlijk zouden we het leuk vinden om in de toekomst een mooie trip te maken met een aantal TTC'ers. Hoofdzaak is eigenlijk dat we een platform willen creëren voor gelijkgestemden. Via deze website willen we ook TTC-friends gaan belichten. Wie zit er op de motor en waarom juist Triumph. We hebben eigenlijk allemaal wel een mooi verhaal als het over motoren gaat. Verder willen we nieuwe rijders graag informeren over de Twin maar ook over custom parts etc. En via ons Blog delen we informatie m.b.t. zelf sleutelen, onderhoud, evenementen, customs, TTC-friends en nog veel meer! Kijk bijvoorbeeld ook even op de linkpagina als je op zoek bent naar custom onderdelen en andere informatie omtrent Triumph motoren.

De TTC begint nu een eigen leven te leiden en we krijgen steeds meer reacties en feedback. We hebben inmiddels goed contact met Triumph Benelux en diverse Triumph dealers. ook krijgen we regelmatig fotografie opgestuurd van custom builders uit binnen- en buitenland. Iedereen is enthousiast en we zullen zien waar het verder naartoe gaat.

TTC

CONTACT

Voor vragen, opmerking en suggesties kun je ons bereiken via de onderstaande gegevens

Facebook

/triumphtwincommunity

pinterest

/triumphtwincommunity

Instagram

/triumphtwincommunity